Gumiszerviz

Az autógumikkal kapcsolatos problémákkal szintén forduljon hozzánk! Rövid határidővel vállaljuk a gumiabroncsok szakszerű szerelését és a kerekek centrírozását. Elvégezzük a gumi állapotfelmérését, és segítünk a megfelelő abroncs kiválasztásában. A továbbiakban bővebben olvashat e szolgáltatásainkról.

Szolgáltatásaink:

Gumijavítás (defekt javítás)

A legtöbb defektet, szög által okozott lyukat, illetve a futófelületen található 6 mm-nél kisebb vágásokat megfelelő eljárások alkalmazásával javítani lehet. Ilyen esetekben nem kell a gumiabroncsot kicserélni, így a szakszerű javítással pénzt lehet megtakarítani. A 6 mm-nél nagyobb lyukkal rendelkező, illetve az oldalfalon sérült abroncsok azonban nem javíthatók.

Gumi csere, gumiszerelés

A gumiabroncsot le kell cserélni:
- ha a profilmélység előírt minimumra csökkent,
- helyi rendellenes kopás esetén,
- ha az abroncson az öregedés jelei láthatók,
- ha az életkora elérte a 8 évet,
- ha olyan sérülés vagy deformáció látható rajta, amely csökkenti a menetbiztonságot.

Vállaljuk hozott vagy nálunk vásárolt gumiabroncsok szakszerű szerelését bármilyen méretben. Korszerű gumiszerelő gépünkkel mindenfajta lemez- és alufelnit meg tudunk szerelni anélkül, hogy az abroncsban vagy a keréktárcsában bármilyen sérülést okoznánk.

Kiegyensúlyozás/centrírozás

A kerekek kiegyensúlyozatlansága rázkódásához, a gumiabroncsok és a futómű nagyobb mértékű kopásához vezet, valamint hatására romlik az útfekvés és a kormányzási tulajdonságok. A gumiabroncsok kiegyensúlyozottságát a rezgés első jeleinek megjelenésekor ellenőrizni kell. A gumiabroncsokat a felszereléskor, illetve a javításukat követő visszahelyezésükkor is centrírozni kell. A kiegyensúlyozást ajánlott 10-15 ezer kilométerenként elvégeztetni.

Ehhez a tevékenységhez korszerű centrírozó géppel rendelkezünk, mellyel a kiegyensúlyozatlanság teljes mértékben megszüntethető.Új és használt gumik értékesítése, tanácsadás

Az abroncs kiválasztásakor sok szempontot figyelembe kell venni. A guminak a jármű jellemzőihez, az igénybevétel jellegéhez, a vezetési stílushoz is igazodnia kell, ezért a méreteken kívül a gumi terhelhetőségi értékeit, és egyéb paramétereit is szem előtt kell tartani. Szakszerű tanácsadással segítünk az Ön autójára leginkább megfelelő, és a legjobb ár-érték arányú gumiabroncs kiválasztásában.

Könnyűfém felnik, alufelnik értékesítése

A könnyűfém felni nem csak jól néz ki, hanem nagy előnye a kisebb tömeg, amely az útfelület változásait teljesen leköveti, ezáltal javítja a menetkényelmet, az útfogást és a fékezhetőséget is. A könnyűfém olcsóbb esetben alumínium-ötvözet öntvény, a drágább kivitelek magnézium-ötvözetből készülnek. Ha alufelnit szeretne autójára, segítséget tudunk adni a választáshoz.


Tudnivalók, hasznos tanácsok a gumiabroncscsal kapcsolatban >>

Cím: 9909 Körmend, Liszt F. u. 16.
Telefon: 06 20 9678408
E-mail:

Nyitva:
Hétfőtől péntekig: 8.00 - 17.00
Szombaton: 8.00 -12.00

Megközelítés, kapcsolatfelvétel >>

Autotech - Gumiszerviz, gumiszerelő műhely. Gumiszerelés, centrírozás, kiegyensúlyozás, gumijavítás, gumicsere. Új és használt gumiabroncsok, könnyűfém felnik.
Honlapkészítés, weblapkészítés